Bakkerij vacatures de Lucht West

Bakkerij vacatures de Lucht West

Als je graag in een bakkerij wilt werken, moet je écht een kijkje nemen tussen de vacatures voor tankstation Shell de Lucht West in Bruchem. Dit tankstation heeft een ontzettend leuk team dat op zoek is naar een nieuwe ontzettend leuke collega. Ontdek de mogelijkheden voor jou en solliciteer eenvoudig en snel online bij Temko B.V.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Werken in een de leukste bakkerij: bekijk vacatures bij tankstation de Lucht West

Dat dit een leuk team is zeggen we niet zomaar, maar dat is mede doordat Shell de Lucht West in Bruchem tot winnaar is uitgeroepen bij de ‘Meer dan Leuk’-wedstrijd! Dus als jij wilt werken in Bruchem bij de leukste bakkerij van heel Gelderland, bekijk dan snel de beschikbare vacatures bij de Lucht West. Ben jij klaar voor een spannende maar ook zeker leuke nieuwe uitdaging? Reageer dan vandaag nog en voor je het weet ben jij werkzaam bij een heel gezellig team!

Informeer naar jouw mogelijkheden

Kom werken bij een leuke bakkerij en ontdek de beschikbare vacatures bij de locatie Shell de Lucht West in Bruchem. Wacht niet langer en solliciteer gemakkelijk online via het contactformulier op de website van Temko B.V. Als je nog verdere vragen hebt of simpelweg meer informatie wilt opvragen neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook zeker eens onze vacature om als fulltime Shell-medewerker aan de slag te gaan.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!