Bijbaan in de horeca

Bijbaan in de horeca

Als jij op zoek bent naar een leuke bijbaan of fulltime baan in de horeca of retail, dan helpt Temko B.V. jou daar graag mee! Wij leveren bij verscheidende tankstations in Gelderland en Brabant de horeca aan waarbij we altijd op zoek zijn naar nieuwe horecatijgers om deze teams te versterken. Wacht niet langer en solliciteer meteen.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Flexibele bijbaan of fulltime baan in de horeca bij jou in de buurt

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of fulltime in de horeca of retail, vind je bij ons verschillende vacatures. Denk bijvoorbeeld aan een vacature bij de bakkerij in Zaltbommel. Hier ben je constant bezig met het bereiden van heerlijke lekkernijen. Bij deze baan staat klantgerichtheid voorop. Je maakt een praatje met mensen en zorgen dat zij tevreden weggaat met een heerlijk ontbijt, lunch of snack. Bekijk de vacatures in de horeca en solliciteer meteen op een geschikte bijbaan of fulltime baan bij jou in de buurt.

Kom ons team versterken

Solliciteer nu op een ontzettend leuke bijbaan of fulltime baan in de horeca of retail bij jou in de buurt en kom terecht bij één van onze gezellige teams. Denk bijvoorbeeld om te komen werken in Enspijk. Grijp deze uitgelezen kans en zoek een vacature bij jou in de omgeving, bijvoorbeeld een vacature als parttime Shell-medewerker. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een van onze vacatures bij ons bedrijf? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!