Fulltime Shell-medewerker Zaltbommel

Fulltime Shell-medewerker Zaltbommel

Wil je graag aan de slag als fulltime Shell-medewerker bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem? Bekijk hiervoor zeker eens de vacatures bij Temko B.V. Bij ons vindt je passende vacatures voor wanneer je graag aan de slag wilt in de horeca. Door ons brede aanbod aan vacatures zit er altijd wel iets voor jou tussen. Bekijk snel wat wij te bieden hebben en ga aan de slag als fulltime Shell-medewerker bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Ga aan de slag  als fulltime Shell-medewerker bij ons tankstation

Wanneer je bij ons tankstation aan de slag gaat als fulltime Shell-medewerker, dan ga je onder andere aan de slag met het brouwen van de beste koffie en het bereiden van de lekkerste broodjes. Wanneer je van sociaal contact houdt, is de baan als fulltime Shell-medewerker jou helemaal op het lijf geschreven. Ontdek vandaag nog alle Shell-vacatures en solliciteer direct!

Solliciteer  direct !

Zie jij het wel zitten om als fulltime Shell-medewerker aan de slag te gaan via Temko B.V.? Of heb je misschien meer interesse in een baan als parttime Shell-medewerker? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!