Shell De Lucht West

Shell Café De Lucht West

Als je wilt werken bij Shell de Lucht West in Bruchem, hebben wij bij Temko B.V. verschillende vacatures openstaan. Temko B.V. voorziet onder andere de horeca van dit tankstation waarbij we altijd op zoek zijn naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Zie jij jezelf al werken bij Shell de Lucht West? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij ons tankstation.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Werken in Shell  De Lucht West

Kom werken bij Shell de Lucht West als je op zoek bent naar een leuke bijbaan bij een tankstation. Wij hebben verschillende vacatures openstaan, zoals werken bij de bakker bij Shell de Lucht West. Op deze manier voorzie je klanten ven heerlijke verse broodjes, koffie en diverse sappen voor onderweg. Om mensen blij te laten vertrekken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven medewerkers. Herken jij jezelf in deze functie? Wacht dan niet langer om te komen werken bij tankstation Shell de Lucht West.

Werken in een leuk en gemotiveerd team bij de Lucht West

Werken bij tankstation Shell de Lucht West brengt vele voordelen met zich mee. Je bent niet alleen werkzaam binnen de horeca en retail, je bent ook in contact met klanten. Hiervoor is het belangrijk dat je sociale vaardigheden bezit. De keuze is reuze wanneer je bij Shell komt werken. Bekijk alle tankstation vacatures en kies welke baan het meest bij je past. Geef vandaag nog jouw carrière een boost en start je sollicitatieproces naar een geschikte baan bij ons bedrijf.

Ontdek alle evacatures online en solliciteer meteen

Shell de Lucht West is op zoek naar gedreven medewerkers om het enthousiaste team te versterken. Lijkt het je wel wat om te werken in de Lucht West, bijvoorbeeld als fulltime medewerker? Wacht dan niet langer en solliciteer door het online contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk contact met ons op te nemen bij vragen of behoefte aan meer informatie.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!