Bakkerij vacatures Zaltbommel

Bakkerij vacatures Zaltbommel

Wil je graag bij een bakkerij werken en zoek je vacatures in de omgeving van Zaltbommel? Temko B.V.heeft meer dan genoeg opties voor je. Dus, als jij heel graag in een bakkerij wilt werken, bekijk dan snel de beschikbare vacatures bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem en solliciteer meteen op de vacature.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Werken in een bakkerij: de leukste vacatures nabij Zaltbommel vind je hier

Als je graag in een bakkerij wilt werken, vind je bij ons verschillende vacatures bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem. Wij hebben een breed aanbod waardoor je altijd wel een geschikte bijbaan in Zaltbommel vindt. Ook kun je bij ons terecht voor een fulltimebaan. Bij onze vacatures voor de bakkerij in Zaltbommel zijn we op zoek naar horecatijgers die niets liever doen dan klanten tevredenstellen met lekkere broodjes. Daarnaast bieden wij nog diverse andere vacatures in Zaltbommel.

Zoek, selecteer en solliciteer

Vind de bijbaan die bij je past en solliciteer meteen online. Wij bieden vacatures voor bij de bakkerij bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) aan, maar ook vind je bij ons verschillende andere mogelijkheden, zoals parttime Shell-medewerker. Heb je vragen of wens je meer informatie over ons bedrijf? Dan helpen wij je uiteraard graag om jou te helpen met het vinden van de juiste baan. Neem hiervoor contact met ons op.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!