Werken in Enspijk

Werken in Enspijk

Wil jij graag werken in de omgeving van Enspijk en ben je een echte uitblinker in de horeca? Solliciteer dan bij een van de tankstations van Temko B.V. Wij zijn altijd op zoek naar horecatalenten die onze klanten met een glimlach laten vertrekken. Wacht daarom niet langer en solliciteer meteen van onze vacatures!

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Kom werken bij de Shell in Enspijk en solliciteer op een van onze vacatures

Wanneer je wilt werken bij de Shell in Enspijk, hebben wij verschillende leuke vacatures voor je. Zo kun je bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een bijbaan in de horeca. Bij deze baan combineer je het maken van heerlijke gerechten met sociale vaardigheden als een praatje maken met klanten. Het belangrijkste is dat je enthousiast en gemotiveerd bent. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Solliciteer dan op een van de vacatures bij Shell. Voeg je toe bij een leuk team en kom werken als fulltime medewerker bij Shell Enspijk.

Vind een leuke baan in Enspijk

Werken bij de Shell in Enspijk was nog nooit zo gemakkelijk door online te solliciteren. Vul deze vandaag nog in en wie weet sta jij binnenkort heerlijke broodjes te bereiden en dampende koffie te brouwen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een van onze functies bij ons bedrijf? Bijvoorbeeld over de functie als fulltime Shell-medewerker? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!