Bijbaan in Bruchem

Bijbaan in Bruchem

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of fulltime baan en woon in je in de omgeving van Bruchem? Dan helpt Temko B.V. je graag verder! Wij exploiteren verscheidende tankstations in Brabant en Gelderland en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en gedreven nieuwe medewerkers die onze teams versterken. Dus als jij de leukste bijbaan of fulltime baan wilt bemachtigen, solliciteer dan snel en gemakkelijk online bij Shell de Lucht West in Bruchem!

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

De leukste bijbaan in de buurt van Bruchem vind je bij ons

Wij bieden je de leukste bijbaan in de buurt van Bruchem aan. Heb jij altijd al een bijbaan in de horeca willen hebben? Bij deze baan focus je je op het bereiden van broodjes, het brouwen van koffie en het maken van andere snacks en sapjes. Jij zorgt ervoor dat de mensen met een heerlijk tussendoortje vertrekken. Verdien extra geld naast je studie, sport en andere bezigheden en kom werken in Bruchem. Wacht niet langer, solliciteer meteen en ga meteen aan de slag bij jouw nieuwe bijbaan via ons bedrijf. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor verschillende fulltime banen.

Start je nieuwe carrière meteen met een nieuwe baan

Ben jij enthousiast geworden en wil je direct starten met een nieuwe bijbaan in de buurt van Bruchem? Solliciteer meteen en geef jouw carrière een boost. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, of bijvoorbeeld over een andere vacature zoals de vacature voor parttime Shell-medewerker, helpen wij je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie over een superleuke bijbaan of fulltime baan.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!