Vacatures in Zaltbommel

Vacatures in Zaltbommel

Temko B.V. biedt een breed aanbod aan met vacatures bij verscheidende tankstations in Zaltbommel wanneer je graag wilt werken in de horeca of retail. Ben jij op zoek naar een bijbaan en heb je altijd al affiniteit gehad met werken in de horeca of retail? Wij helpen je hierbij graag verder. Neem eens een kijkje tussen de beschikbare vacatures en ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Diverse vacatures in Zaltbommel: werken in de horeca of retail

Wij bieden een breed aanbod aan met vacatures in de regio Zaltbommel, wanneer je interesse hebt om te werken in de horeca of retail. Vind jouw ideale bijbaan in Zaltbommel en ga direct aan de slag met het werken in de horeca of retail  bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem. Wij verzorgen de horeca en retail van verschillende tankstations en zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers. Bij ons vind je onder andere een vacature om te werken bij Starbucks. Bij deze perfecte bijbaan combineer je sociaal contact met klanten en het maken van overheerlijke koffie. Is dit toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze vele andere vacatures in Zaltbommel en omgeving. Ga bijvoorbeeld parttime aan de slag bij Shell.

Solliciteer eenvoudig online op een van onze vacatures

Ons bedrijf helpt je graag de ideale bijbaan te vinden met onze vele vacatures wanneer je wilt werken in de horeca of retail bij Shell Café Zaltbommel (De Lucht Oost) in Bruchem. Je reageert gemakkelijk en snel door het online contactformulier in te vullen. Als je vragen hebt over een van de vacatures neem je contact met ons op. Wij helpen je uiteraard graag verder en geven je antwoord op al je vragen.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!