Bijbaan Den Bosch

Bijbaan Den Bosch

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of fulltime baan  in of nabij Den Bosch? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Temko B.V. heeft een ruim aanbod aan vacatures. Zo zit er voor jou altijd wel wat tussen. Kijk welke mogelijkheden er voor jou tussen zitten voor een leuke bijbaan bij Shell de Pettelaar in Den Bosch.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Vind een leuke bijbaan of fulltime baan in Den Bosch

Een leuke bijbaan in Den Bosch vind je door middel van Temko B.V. Wij bieden een ruim aanbod aan met vacatures die geschikt zijn wanneer je in, of in de buurt van, Shell de Pettelaar in Den Bosch woont. Ons bedrijf heeft bijvoorbeeld een vacature bij de bakkerij op de Pettelaar open staan. Dat is dé geschikte vacature wanneer je het leuk vindt om met voeding bezig te zijn en tegelijkertijd houdt van sociale contacten. De geschikte bijbaan in de horeca of retail in Den Bosch vind je bij Shell de Pettelaar. Grijp deze kans met beide handen aan en wie weet heb jij binnenkort een leuke bijbaan in Den Bosch.

Solliciteer eenvoudig online voor een baan

Als jij graag een leuke bijbaan in de buurt van Den Bosch wenst, bieden wij de leukste vacatures bij bijvoorbeeld Shell De Pettelaar aan. Daarnaast bieden we ook vacatures aan in andere regio’s, bijvoorbeeld voor een bijbaan in Bruchem? Voor vragen of meer informatie over onze vacatures, bijvoorbeeld de vacature voor parttime Shell-medewerker, bereik je ons gemakkelijk online. Neem contact met ons op en wij helpen je uiteraard graag verder met het vinden van een passende baan.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!