Bakkerij vacatures De Pettelaar

Bakkerij vacatures De Pettelaar

Bij de bakkerij van Temko B.V. ontdek je een aantal beschikbare vacatures, namelijk bij tankstation Shell De Pettelaar in Den Bosch. Vind jij werken in de horeca nou helemaal geweldig en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan welke mogelijkheden onze bakkerij jou kan aanbieden en neem een kijkje tussen de openstaande vacatures bij tankstation Shell De Pettelaar in Den Bosch!

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Werken in een gezellige bakkerij: bekijk de openstaande vacatures bij De Pettelaar

Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Den Bosch? Je zoektocht eindigt hier! Bij de hele gezellige bakkerij afdeling van tankstation Shell De Pettelaar zijn nieuwe vacatures beschikbaar. Ben je  een echte horecatijger en vind je het heel leuk om lekkere broodjes, snacks en sapjes te bereiden, en heerlijke dampende koffie te brouwen? Dan ben jij de enthousiaste medewerker die wij nodig hebben! Kijk dan snel tussen de verschillende horecavacatures die wij aanbieden en solliciteer vandaag nog op jouw droombaan!

Zet je in voor onze bakkerij

Laat onze klanten tevreden en verzadigd terug de weg op keren met de heerlijke broodjes en koffie die jij hen serveert. Vind jouw roeping en solliciteer eenvoudig via onze website op een van de vacatures bij Shell De Pettelaar in Den Bosch. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons bedrijf op. Bekijk ook zeker eens onze andere vacatures, zoals een vacature als parttime Shell-medewerker.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!