Parttime Shell vacature

Parttime  Shell vacature

Als je op zoek bent naar een baan als parttime medewerker bij de Shell, dan hebben wij bij Temko B.V. een geschikte vacature. Wij verzorgen de horeca bij meerdere tankstations in de omgeving van zowel Gelderland en Brabant. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die ons helpen. Herken jij jezelf hierin? Werp een blik op onze vacatures en kies uit een breed aanbod. Verdien geld bij en solliciteer op een vacature om parttime aan de slag te gaan bij onze Shell.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Een leuke parttime  Shell vacature bij jou in de buurt

Wij zijn op zoek naar een medewerker die parttime aan de slag wilt en hebben hiervoor een vacature openstaan. Heb jij tijd over naast school, sporten en afspraken en wil je graag bijverdienen als parttime Shell-medewerker? Dan is deze functie echt iets voor jou. Wil je wat uitgebreider bezig zijn met eten en drinken? Dat is mogelijk bij een van onze Deli2go-vestigingen. Naast dat je bij ons de perfecte bijbaan vindt, vind je ook vacatures als shift-supervisor. Bekijk al onze vacatures en kies de vacature die het meest geschikt is voor jou.

Ontdek  de mogelijkheden bij jou in de buurt

Temko B.V. biedt altijd de geschikte vacature aan om parttime, maar ook fulltime, aan de slag te gaan bij de Shell. De ideale baan, als je woonachtig bent in Gelderland of Brabant, vind je bij ons. Solliciteer bij een horeca-afdeling van een Shell-vestiging bij jou in de beurt. Solliciteer online op je favoriete functie. Voor vragen of meer informatie neem je contact met ons op.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!