Bijbaan Culemborg

Bijbaan in Culemborg

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Culemborg? Temko B.V. biedt een bijbaan bij tankstation Shell Laponder aan. Wij bieden een ruim aanbod aan met vacatures, bijvoorbeeld bij tankstations of binnen de horeca en retail. Vind jij het leuk om heerlijke broodjes te bereiden en lekkere koffie te brouwen? Neem dan snel een kijkje en wie weet begin jij binnenkort aan je bijbaan of fulltime baan bij Shell Laponder in Culemborg.

Op zoek naar een leuke bijbaan?!

Ben je opzoek naar een bijbaan of fulltime baan in Culemborg

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of fulltime baan in Culemborg? Bij ons vind je bijvoorbeeld een bijbaan bij tankstation Shell Laponder. Bekijk het ruime aanbod van vacatures bij tankstations. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die sociaal zijn en interesse hebben in de horeca en retail. Past een bijbaan bij tankstation Shell Laponder bij jou, omdat je klantvriendelijk bent en het leuk vindt een praatje te maken? Bekijk dan de Shell-vacatures en solliciteer direct bij ons bedrijf!

Ontdek een toffe bijbaan bij jou in de buurt

Wil jij heel graag een bijbaan in Culemborg of werken in Enspijk? Begin dan vandaag nog aan je sollicitatieproces en wie weet werk je straks bij een leuk tankstation, bijvoorbeeld als parttime Shell-medewerker. Neem contact met ons op wanneer je graag meer informatie wenst of wanneer je met vragen zit.

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!