Functies Starbucks

Functies Starbucks

Heb je altijd al willen werken bij Starbucks? Dan heeft Temko B.V. de uitgelezen kans voor jou! Je kunt nu onze vacature bekijken en solliciteren bij Starbucks Shell de Lucht West in Bruchem, Zaltbommel en verdere omgeving. Wij zijn bij deze twee tankstations op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Ben je op zoek naar een leuke baan met leuke collega’s en heb je een affiniteit met koffie? Bekijk dan zeker onze vacature en kom solliciteren bij Starbucks Shell de Lucht West in Bruchem of Zaltbommel.

Solliciteren en werken bij Starbucks in Zaltbommel en De Lucht West

Wanneer je wilt werken bij Starbucks kun je onze vacature bekijken en solliciteren bij onze vestigingen in Zaltbommel of Shell de Lucht West in Bruchem. Temko B.V. voor verschillende tankstations in Brabant en Gelderland de horeca en retail. Ben jij een gemotiveerde koffie liefhebber en zou je graag willen werken bij een Starbucks bij jou in de buurt? Bekijk dan de vacature en kom solliciteren op de barista-vacature bij de Starbucks de Lucht West in Bruchem of Zaltbommel. Neem een kijkje tussen de vacatures, bijvoorbeeld de vacature voor parttime Shell-medewerker, en solliciteer meteen bij een van onze vestigingen.

Profiteer van doorgroeimogelijkheden als je komt werken bij Starbucks

Bij Starbucks Shell de Lucht West in Bruchem en Zaltbommel is het mogelijk om te solliciteren op onze vacature en om bij ons te komen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het brouwen van overheerlijke koffie. Ook zitten er doorgroeimogelijkheden verbonden aan deze functie. Denk bijvoorbeeld aan het doorgroeien tot shift supervisor. Hierbij krijg je de verantwoordelijkheid om te zorgen dat doelstellingen behaald worden.

Kom werken bij Starbucks

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen over de mogelijkheden die Temko B.V. voor jou heeft? Waar wacht je dan nog op! Solliciteren op een vacature bij Starbucks de Lucht West, Zaltbommel of Bruchem doe je heel eenvoudig online. Voor je het weet begroeten wij jou als onze nieuwe collega! Voor vragen of meer informatie neem je contact met ons op. Wij helpen je graag verder door antwoord te geven op al je vragen. Daarnaast bespreken we ook graag met jou de mogelijkheden en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

Doorgroeimogelijkheden

Bij onze Shell stations en Starbucks locaties zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Ben jij ambitieus en leergierig? Solliciteer dan snel!

Meerdere horecafuncties

Er zijn meerdere horecafuncties mogelijk bij een van onze Shell stations of Starbucks locaties. Bekijk snel de verschillende vacatures!

Vol-en deeltijdsbanen

Wij bieden de mogelijkheid tot een parttime baan of fulltime baan. Twijfel niet en solliciteer direct. We gaan graag het gesprek aan!

Werken in de horeca of retail; een passende vacature vind je hier!